طب سنتی و پوکی استخوان

 طب سنتی و پوکی استخوان

درمان پوکی استخوان تنها با مصرف داروی حاوی کلسیم و ویتامین D یا کلا بدون درمان نمی باشد تحقیقات جدید نشان داده است  که طب سنتی می‌تواند یکی از راه های کاهش ابتلا به پوکی استخوان و درمان علامتهای ناشی از آن باشد

یادمان باشد  عواملی که باعث آسیب اسکلتی ، تخریب استخوان ها و ایجاد بیماری هایی از قبیل پوکی استخوان و بیماری‌های روماتیسمی می‌شود ناشی از مصرف مواد با طبع سرد و خشک می باشد بنابراین در هر فصلی متناسب با اقتضای آن فصل  باید از از موادی که سردی بیش از حد دارند خودداری کنید.

عوامل موثر و کاهش ابتلا به پوکی استخوان با طب سنتی

مصرف لبنیات کم چرب در کنار استفاده از سیاه دانه پونه و گردو همراه آن می‌توانند سردی لبنیات را کاهش دهد و نیز استفاده از کاکوتی،زیره، شویدو  گل سرخ در کنار ماست و دوغ می‌تواند مسلح این مواد باشد

مصرف پاچه گوسفند و کله جوش به دلیل داشتن میزان زیادی پروتیم و کلسیم در کنار نان پنیر و گردو می‌توانند به کاهش عارضه های ناشی از پوکی استخوان کمک کند

سنجد یکی از از مواد درمانی می باشد که اثر معجزه آسایی برروی استخوان ها دارد می توانید آن را به شکل  پودر روی گوشت استفاده کنید یاد در یک لیوان شیر همراه با عسل میل کنید

گیاه گزنه سرشار از ویتامین های مختلف مانند ویتامین D، کربوهیدرات، پروتئین و اسید آمینه های فراوان می باشد که هر کدام از این ها برای کاهش ابتلا به پوکی استخوان آن و تقویت استخوان ها بسیار موثر است این گیاه را می توانید در پخت سوپ یا تهیه پنیر و از برگ آن آن در چای و دمنوش و از عصاره روغن آن برای درمان موضعی در کنار روغن بادام شیرین و روغن زیتون موثر باشد

در کنار استفاده از ماهی ها میتوان از زردچوبه های که طبع گرم دارند مانند زردچوبه،زیره، فلفل سیاه ، زنجبیل، دارچین و میخک استفاده کنیم همینطور برای گوشت ها از سبزی های با برگ سبز تیره مثل کلم بروکلی کلم بنفش و مغز های مختلف مانند گردو فندق بادام و پسته  و خرما استفاده کنیم